Zile și Nopți

content

Perioadă: ianuarie 2014 – decembrie 2016

Cu Zile și Nopți Iași, povestea este lungă și frumoasă. Mai întâi, am început ca editor, adică omuleț care, periodic, scria câte un articol pentru rubrica City Blog. Cu alte cuvinte, îmi dădeam cu părerea despre tot felul de lucruri care se întâmplau în viața mea și eram plătită pentru asta. Spre surprinderea mea, am constatat că oamenilor le plăceau așa de mult acele articole, încât m-au încurajat să scriu o carte – lucru pe care, de altfel, l-am făcut – în care, în cea mai mare parte a sa, am adunat articolele publicate în Zile și Nopți.

Mai apoi, mi s-a propus să mai scriu pentru încă două rubrici, City Stories – o rubrică foarte dragă mie, unde scriu despre poveștile oamenilor, inițiativelor și locurilor frumoase din Iași – și City Causes – unde povestesc despre ONG-urile sau cauzele locale ce merită sprijinite.

Și, ca o cireașă delicioasă de pe tort, la începutul lui 2015 mi s-a propus să fiu redactor șef pentru această revistă, propunere pe care am acceptat-o imediat pentru că scrisul și lucrul cu oamenii sunt activitățile mele favorite. Mai mult scrisul :).

***

Vezi tot portofoliul pentru Content și, dacă te plictisești, poți merge mai departe, către Social Media. Dacă plictiseala se acutizează, te poți muta către Alte avioane, locul în care lucrurile devin mai amuzante și puțin mai SF.