Ce-am citit iarna asta și mi-a plăcut

Iarna asta a fost blândă cu mine. A venit cu puțină zăpadă, numai cât să facem un omuleț și să ne bulgărim puțin, dar a adus în schimb o droaie de cărți. Iarna asta am avut parte de momente pe care mi le-am luat doar pentru mine și pe care, în mare parte, mi le-am umplut cu cărți.

Că tot veni vorba, am mai adăugat un club de lectură lângă celelalte două cluburi în care eram deja, doar că ăsta e mai șmecher pentru că are provocări și premii. Check this out!

Iarna asta am citit 18 cărți, ceea ce face ca planul meu inițial – să scriu câte un articol pe anotimp în care să povestesc despre fiecare carte – să pice. Am revenit puțin la Brukner, iubirea mea, cu Casa îngerilor și Un an și o zi, apoi am trecut la o nonficțiune scrisă ca o ficțiune, Trei femei.

Apropo de nonficțiune, am recitit Învățare și, din nou, am fugit mai apoi la toate videourile de pe YouTube cu Tara Westover (by the way, vine la Brand Minds).

Am sărit apoi la Hemingway, Pentru cine bat clopotele, și apoi în altă parte de lume, la Șișkin, Scrisorar. Am zburat, practic, din floare în floare, ca o albină… iar cumva aici voiam să fac legătura cu faptul că am citit și Istoria albinelor, dar nu mi-a ieșit, atât s-a putut :).

Am trecut la O mie nouă sute optzeci și patru pe care o citisem prima oară în liceu și-am încheiat luna cu Acolo unde cântă racii.

Iar asta este lista întreagă:

Iar aici sunt toate recomandările de cărți, din toate anotimpurile.

One Comment

Leave a Reply