Despre Ines

Dacă am face un sondaj despre mine, trei lucruri importante și deopotrivă vitale ar ieși la iveală: că fac foarte mult sportcă îmi place să vorbesc cu Universul (și, de cele mai multe ori, Universul îmi răspunde) și că sunt mămică paranoică de copil al cărui nume foarte puțini îl știu (Pretty Little O) și ale cărui poze, deși îmi blochează periodic telefonul, nu le postez pe Facebook.

Da, știu, nu așa încep descrierile clasice ale unui om care, în final, oferă servicii de Social Media, Content și Alte avioane, însă eu cred că acestea sunt principalele lucruri care îmi definesc atât personalitatea, cât și stilul de lucru.

După mulți ani în care am lucrat în domeniul marketingului, am decis să „mă fac” freelancer, realizând că nu sunt omul care să aibă un șef sau un program fix. Din martie 2013, atunci când am luat Decizia-Vieții-Mele și până în prezent, am lucrat cu o multitudine de oameni. Încă nu i-am trecut pe toți la secțiunea Portofoliu & Servicii (ei sunt cam de 3 ori mai mulți decât ceea ce vezi acum pe site).

Ceea ce este important de menționat este că, de mai bine de doi ani, oamenii și proiectele își fac loc în „portofoliul” meu și rămân acolo, în funcție de ceea ce atrag eu. Cu alte cuvinte, ceea ce vreau să spun este că, în final, ajung să lucrez doar cu oamenii cu care rezonez.

Așa că, dacă ți se pare că-ți place de mine și vrei să lucrăm împreună, te invit să mă contactezi. Dacă ai măcar o umbră de dubiu, sunt convinsă că vei găsi alți freelanceri cu care să te potrivești!