Despre 2015, cu recunoștință

ines dumitriu

„Nu folosi burduf vechi pentru vinul nou” – asta scrie deasupra biroului meu. Este un post-it pe care l-am lipit la începutul anului, atunci când am aflat despre ce va fi 2015 – despre schimbare.

În 2014 făcusem multă curățenie în mine însămi, atât de multă încât aproape că îmi închisesem toate ușile și ferestrele, pentru a mă concentra doar pe mine. Dar 2015 nu a mai fost despre curățenie, ci despre a lăsa oamenii și energiile să vină.

Ca întotdeauna, nu am fost singură în această aventură. Am avut oameni, unicorni și alte entități care m-au ghidat.

Acum vreo câteva săptămâni, Vlad m-a întrebat dacă eu chiar vreau să le fac pe toate în 2015. Nu am avut nici un obiectiv de acest gen; doar le-am lăsat să vină și nu le-am blocat, atât cât m-am priceput. Și da, așa simt și eu, că le-am făcut pe toate.

În 2015, l-am întâlnit pe omul pe care îl știam dintotdeauna și, cu încredere și iubire, am început să construim. Și ce construcție măreață am făcut noi doi! 🙂

În 2015, l-am cunoscut pe Mike Dooley care mi-a zis „you rock” și eu i-am zis „no, you rock”, am văzut Parisul și Veneția și Barcelona, am închis câteva cercuri și, mai apoi, mi-am lansat cartea.

În 2015, au venit către mine cele mai multe mesaje de recunoștință de la oameni pe care abia dacă i-am întâlnit o dată față în față, am avut cei mai potriviți clienți și cele mai semnificative conversații.

Desigur, au rămas câteva lucruri nerezolvate, câteva relații suspendate, câteva conversații neîncheiate și – sunt convinsă – câțiva oameni dezamăgiți. De la toți aceștia îmi cer iertare.

#thankuniverse

Leave a Reply