Centrul Psiris

social media

Perioadă: martie 2014 – aprilie 2017

Povestea mea cu Centrul Psiris a început în anul 2014, atunci când m-am întâlnit pentru prima oară cu Simona. Înainte să ne apucăm de lucru, am vrut să văd de unde pornim, așa că am discutat mult despre clienții centrului, după care i-am împărțit în câteva categorii, în funcție de stilul de viață, dar și de motivația fiecăruia de a alege serviciile unui centru de evoluție și dezvoltare personală.

În urma acestei segmentări, am început să lucrăm la promovarea Centrului Psiris, prin:

  • Un suflu nou al design-ului și conținutului site-ului. Aici am lucrat împreună cu un designer, nu m-am apucat eu de făcut site-uri; în viața asta, eu cred că fiecare dintre noi trebuie să facă ce știe mai bine;
  • O strategie pentru comunicarea pe pagina de Facebook;
  • Comunicare prin newsletere;
  • Și alte câteva chestiuni de comunicare ce tot apar, pe parcurs.

Cu Simona și Irina de la Centrul Psiris am trecut prin multe, pe parcursul celor mai bine de doi ani; prin evenimente deschizătoare de minți, ochi și suflete, prin ședințe de terapie și chiar și printr-un binemeritat rebranding.

***

Vezi tot portofoliul pentru Social Media și, dacă te plictisești, poți merge mai departe, către Content. Dacă plictiseala se acutizează, te poți muta către Alte avioane, locul în care lucrurile devin mai amuzante și puțin mai SF.