Despre 2018, cu recunoștință

READING TIME:2 MINUTES

Îmi aprind o lumânare cu miros de scorțișoară și mă gândesc la anul ăsta incredibil de plin cu de toate care stă să se termine.

La finalul anului trecut, mi-am scris „bucurie” pe o foaie și am decretat că despre asta va fi 2018. Privind în urmă, n-am idee dacă bucuria a fost predominantă. A fost, mai degrabă, un an cu tot felul de prime dăți.

Pentru prima dată am lăsat pe altcineva să mă salveze, în afară de Daniela. Pentru prima dată m-am dus la un eveniment cu un nume ciudat și o descriere văzduhistă rău de tot și pentru prima dată am ascultat-o pe Raluca ce îmi spunea că e posibil să mă găsesc într-un început de depresie. Pentru prima dată m-am refugiat pe canapeaua Cristinei și-am lăsat-o să mă scoată la liman.

Pentru prima dată am fost internate noi două în spital, una dintre noi cu pneumonie și cealaltă cu toate fricile activate, ca un arici.

Pentru prima dată am deschis ușa casei proaspăt construite și ne-am mutat cu mic cu mare, biped și patruped deopotrivă.

Pentru prima dată am abandonat provocarea de pe Goodreads și mi-am dat voie să-mi iau tot timpul din lume, ca să citesc „Femei care aleargă cu lupii”.

Pentru prima dată am sunat-o pe Daniela și i-am zis „bine, mă bag” și apoi pentru prima dată am ținut un atelier de evoluție spirituală. Apoi l-am ținut și pe al doilea și pe al treilea și pe al nici nu mai știu câtălea și pentru prima dată am lăsat cuvintele oamenilor care au venit la mine să mi se așeze frumos pe suflet și să-mi dea aripi să merg mai departe.

Pentru prima dată am ținut un webinar.

Pentru prima dată am făcut îndreptări cu bara de 27 de kilograme și pentru prima dată în ultimii cel puțin 15 ani, cântarul meu a coborât sub 60 de kilograme.

Pentru prima dată în toată viața mea mi-am donat hainele de grasă și nu le-am mai lăsat acolo, în dulap, „pentru orice eventualitate”. Așa cum am învățat de la un om tare fain, este indicat să-ți arzi toate corăbiile. Am făcut și asta pentru prima dată.

Tot pentru prima dată am început să scriu o carte în capul meu, #lasemafor.

Pentru prima și probabil pentru ultima dată am fost la un antrenament de Pilates.

Pentru prima dată în ultimii doi ani jumate am dormit o noapte întreagă. A fost o singură noapte, nu s-a mai repetat. Dimpotrivă.

Pentru prima dată am alergat 21 de kilometri la Cros pentru Școli și pentru prima dată mi-am cumpărat șalvari ca ai fetiței mele. Pentru prima dată am făcut povestea brandului unui magazin Erotic. I loved it!

Pentru prima dată am vorbit la FILIT.

Pentru prima dată am gătit pizza împreună cu fetița noastră.

Au mai fost, pe lângă aceste prime dăți, și constantele din viața mea care îmi dau iubire și putere și mă pun întotdeauna pe drumul cel bun: Gabi și cafeaua.

Abia aștept să văd ce voi face în 2019 pentru prima dată, căci deja știu cel puțin un lucru, și abia aștept să văd ce energii îmi aduce!

2019, bring it on! Cheers!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *