Ce va pune Moșul în ghetuțe după 10 ani?

READING TIME:2 MINUTES

Acum 10 ani, pe vremea când lucram eu la Felicia, cuiva i-a venit această idee. La început, ni s-a părut un pic sărit de pe fix omul, dar apoi ne-am adus aminte că nouă ne cam plac lucrurile sărite de pe fix și ne-am entuziasmat imediat. Cam 10 secunde a durat de la „Ești sărit de pe fix” și până la „Let’s do this!”.

Am constatat, mai apoi, pe propria piele, ce înseamnă să adopți o idee sărită de pe fix. Pentru noi, a însemnat să împărțim ghetuțe în sectoare, să atribuim fiecărui membru al echipei câte un astfel de sector și să stăm aplecați mult timp, cam vreo jumate de noapte, pentru a umple cu dulciuri și jucării tot sectorul de care era fiecare responsabil.

Atunci ne-am dat și noi seama cât de greu este să fii spiridușul lui Moș Nicolae.

10 ani mai târziu, constat că oamenii sunt în continuare săriți de pe fix. Și mă umplu de bucurie.

***

Și anul acesta, Moș Nicolae vine la Centrul Comercial Felicia pentru a umple ghetuțele clienților mici și mari cu bunătăți. Deja știe Moșul drumul și am o bănuială că Felicia este primul său popas din noaptea de 5 spre 6 decembrie, căci tare multe ghetuțe are de umplut, săracu’.

Ce trebuie să faci pentru a primi și tu cadouri de la Moș Nicolae?

1. Lustruieşte-ţi ghetuţele;

2. Vino pe 5 decembrie la Centrul Comerial Felicia;

3. Lasă-ţi ghetuţele peste noapte la Centrul Cromatic;

4. Întoarce-te pe 6 decembrie şi descoperă cadourile.

Atât. Pam Pam.

Abia aștept să văd ce va pune Moșul în ghetuțe în 2018, că doar e an aniversar; se împlinesc 10 ani de când tot vine la Felicia.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *