Textul ăsta-i pentru tine

READING TIME:1 MINUTES

Textul ăsta-i pentru tine, pentru trei ani de răbdare și iubire, dar mai ales de răbdare. Pentru toți Moș Crăciunii cu plete dalbe cântați cu patos seară de seară și pentru toate diminețile în care eu am dormit și tu nu. Pentru drumul bătătorit către Leroy Merlin care-ți cunoaște mai bine decât oricine încăpățânarea de a construi căminul.

Textul ăsta-i pentru tine, pentru toate omletele cu cuscus și toate cafelele tari pe care m-ai învățat să le beau. Pentru toate îmbrățișările și toate încurajările, pentru că ești cel mai aprig susținător al meu. Textul ăsta-i pentru tine, pentru toate visele care-ți vor deveni realitate, pentru toate hohotele de râs și pentru tristețile pe care am învățat să ni le alungăm unul altuia.

Pentru toate sms-urile pline de entuziasm despre ce a mai spus copilul nostru și pentru toate serile în care ne uităm la filmulețe cu ea, la nici cinci minute după ce a adormit. Textul ăsta-i pentru tine, pentru felul în care-ți sclipesc ochii când vorbești despre noi și pentru că vezi luminița de la capăt, chiar și după cele mai dese bălării.

Textul ăsta-i pentru tine, pentru toate cuvintele pe care nu le spui, pentru că ești un om bun și nu vrei să-i întristezi pe alții. Pentru toate tristețile pe care le iei asupra ta pentru că așa știi tu să protejezi lumea.

Te iubesc.One response to “Textul ăsta-i pentru tine”

  1. Irina says:

    So sweettt
    La multi ani, dragilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *