Amintiri la cutiuță și petreceri haioase de Crăciun

READING TIME:2 MINUTES

Unul dintre ritualurile pe care le am când merg în concediu este să intru în cabinele foto și să fac poze haioase. Atunci când merg într-un oraș nou, într-o țară nouă, într-un loc nou, nu mă pot abține să nu intru în cabinele foto, deși de obicei prețurile pentru patru poze cu mine strâmbându-mă sunt destul de mari. Dar ce să faci? Dacă-i obsesie, trebuie făcută.

De aceea, atunci când am început să văd pe Pinterest poze cu photo boots sau photo corners adaptate pentru tot felul de petreceri, mi s-au aprins beculețele în privire. Mai apoi, această idee a apărut și la noi și la foarte scurt timp i-am găsit pe omuleții faini de la Cutiuța cu Amintiri.

Sunt sigură că fiecare dintre noi are măcar un prieten care a postat pe Facebook o poză cu el deghizat în pirat, în Zâna cea Bună și în cine mai știe ce alte trăsnăi, ținând în mână o pancardă cu un mesaj simpatic, făcând tot felul de fețe-fețe pe un background fain. Șansele ca aceste poze să fi fost făcute în Cutiuța cu Amintiri sunt destul de mari.

Cutiuța cu Amintiri este o cabină foto deschisă, pentru a intra în poză toata gașca ta și pentru a vedea ceilalți ce bine vă distrați. Pentru că ne dorim ca amintirile să fie de o durată cât mai lungă, folosim aparatură profesională: aparat foto DSLR de mare rezoluție, pentru fotografii clare și pline de culoare, lumini profesionale de studio pentru ca fotografiile să aibă luminozitatea potrivită, monitor touch screen generos, să vă vedeți mai bine :).

Nu în ultimul rând, cel mai important element este imprimanta cu tehnologie de laborator foto ce imprimă în doar 20 de secunde o fotografie de calitate superioară, ce rezistă la apă, praf și UV, chiar și la mâinile care ar dori să le distrugă. Spre deosebire de fotografiile imprimate inkjet (care după o perioadă se decolorează pe frigider), fotografiile noastre sunt protejate de un lac ce le face să reziste zeci de ani.

În afară de nunți, botezuri, aniversări, mie mi se pare că această cutiuță se potrivește foarte bine petrecerilor corporate. Având în vedere că echipa din spatele cutiuței vine cu accesorii personalizate pentru fiecare – , cred că este momentul perfect să puneți pe pancarde glumele din interiorul echipei voastre, replicile funny pe care numai voi le înțelegeți, chestii care vă reprezintă și care să fie păstrate ca amintiri frumoase.

În cazul în care nu știați, mai sunt 59 de zile până la Crăciun, așa că acum este perioada perfectă să vă organizați petrecerea. Iar atunci când vă gândiți unde veți merge, ce veți mânca și ce alte activități veți mai face, poate luați în calcul să-i chemați la voi și pe oamenii de la Cutiuța cu Amintiri. Ei vin cu tot decorul și toată aparatura și, mai ales, cu tot felul de accesorii – ochelari, pălării de Crăciun, nebunii – pentru clipe faine alături de colegi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *