„Și ce-ți dau de mâncare acolo, la Limitless?”

READING TIME:2 MINUTES

Una dintre întrebările pe care le tot primesc în legătură cu Limitless este despre alimentație. Așa că am făcut câteva poze la mâncărurile care chiar au ieșit arătoase pentru a le împărtăși cu voi (pozele, nu mâncărurile). Trebuie să știți că toate mâncărurile din planul alimentar primit sunt delicioase, numai că skill-urile mele de bucătar lasă de dorit.

Înainte să vi le arăt, aș mai vrea să precizez că planul alimentar este trimis individual fiecărui participant și este personalizat, în funcție de o serie de răspunsuri la o serie de întrebări despre stilul de viață, dar și în funcție de valorile de la evaluare (masă musculară, rată metabolică, grăsime viscerală și încă vreo câteva).

În unele poze apare și o farfurie mică, semn că a fost o masă servită împreună cu bebelușul. Da, avem un bebeluș Limitless.limitless

Mic dejun: Crackers vegan cu brânză de capră, bucățele de pui preparate în tigaia de teflon și rondele de castravete. (în rețeta originală erau crackers wassa, dar ăsta vegan e way better)

Limitless

Mic dejun: De departe, preferatul meu: iaurt grecesc cu fulgi crocanți de ovăz/hrișcă și cu fructe de pădure (bonusul meu: vișine și semințe de chia because I haz cooking skills)

În spiritul antrenamentelor Limitless care sunt întotdeauna cu bonusuri, vă las aici un bonus:

limitless

Mic dejun: Două ouă fierte, jumătate de avocado și fulgi de ovaz cu scorțișoară (bonus de la mine: o bucățică de caș). Bebelușul are ouă de prepeliță și un mic bonus, brioșe cu quinoa și ciuperci.

limitless

Cină: Piept de pui (în tigaie de teflon) cu mix de legume. Da, sunt niște cartofi acolo, deși în planul alimentar se spunea clar „fără cartofi”, dar am cumpărat punga greșită de mix de legume și am considerat că e un semn din partea Universului cum că merit această recompensă.

limitless

Mic dejun: Fâșii din piept de pui cu castraveți (practic, la fel ca cel de mai sus, doar că altă poză, altă dimineață)

limitless

Prânz: Salată verde, telemea de capră, quinoa fiartă, ouă poșate și miez de nucă pe deasupra. Cred că am adăugat și puțin chefir, că mi s-a părut interesant.

Acestea fiind spuse, haideți să ne bucurăm cu toții că, în curând, ajung la greutatea pe care o aveam înainte de sarcină, yey!One response to “„Și ce-ți dau de mâncare acolo, la Limitless?””

  1. […] piticul „Nu-mi place să gătesc”, puteți începe cu rețetele de mai sus (mai sunt câteva și aici). Au gust bun și ajută la alungarea piticilor […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *