Idei3D

READING TIME:1 MINUTES

content writing

Perioadă: septembrie 2015 – octombrie 2016

Oricine mă cunoaște cât de cât, știe despre mine că nu sunt o persoană tehnică. Iar în momentul în care Victor de la Idei3D mi-a propus să scriu articole pe blog, am avut o clipă de ezitare. Apoi mi-am spus că ceva-ceva o fi văzut la mine, din moment ce m-a ales, așa că am dat o șansă acestei colaborări și m-am văzut cu el la o cafea.

Decizia de a colabora cu Idei3D a fost una dintre cele mai bune luate în viața asta pentru că, pe lângă că am descoperit despre mine că pot scrie și articole cu o tentă tehnică, am constant ocazia de a intra în contact cu o mână de oameni cu idei năstrușnice despre îmbunătățirea produselor, dar și cu o gândire foarte strategică.

P.S. Cei de la Idei3D au una dintre cele mai bune strategii de comunicare online pe care le-am întâlnit eu în ultima vreme.

***

Vezi tot portofoliul pentru Content și, dacă te plictisești, poți merge mai departe, către Social Media. Dacă plictiseala se acutizează, te poți muta către Alte avioane, locul în care lucrurile devin mai amuzante și puțin mai SF.Comments are closed.