Ateliere de Agitat Universul

READING TIME:1 MINUTES

ines dumitriu

Pe 03.12.2013, viața mea a luat o turnură frumoasă. Atunci a fost momentul în care am început să conștientizez că am avut Universul de partea mea încă de la început, adică de cel puțin 31 de ani, de când mă aflu în această viață.

De anul trecut și până în prezent, am primit în fel și chip întrebarea „Care-i faza cu Universul?”. Mulți oameni au fost sincer interesați despre „mecanismul de funcționare” a Universului meu iar eu am realizat că, așa cum mă pricep, este timpul să povestesc experiențele mele.

Sunt un om normal care a descoperit că nu este singur pe lume. Împreună cu Mayo, cățelul meu magic ce a ajuns la mine tot prin puterea energiilor pozitive, organizez periodic ateliere de agitat Universul.

***

Vezi și portofoliul pe Content și Social MediaDacă te plictisești, poți oricând să te întorci la Alte avioane, locul în care lucrurile sunt mai amuzante și puțin mai SF.One response to “Ateliere de Agitat Universul”

  1. […] Se spune că ești ceea ce atragi iar acest lucru este cât se poate de ade­vă­rat. De când a apă­rut bebe­lu­șul în viața mea, sunt obo­sită, așa că am atras cafeaua. Mai exact, pe pri­e­te­nii de la Arti­san Coffee (fos­tul CTS Cor­ner, acolo unde am ținut toate Ate­li­e­rele de agi­tat Uni­ver­sul). […]